Antipas: Vi viste klar fremgang

18.03.2013 10:45

Få minutter før pausen i søndagens 1-1-opgør mod FC Midtjylland tog Quincy Antipas en solotur ind i feltet og sparkede de blågule i front.

I anden halvleg udlignede gæsternes Mads Albæk på et frispark, som netop Quincy Antipas rettede af med ryggen, da han forsøgte at komme i vejen for afslutningen.

Den hurtige angriber glæder sig over den defensive organisation og de mange chancer, men kan alligevel ikke skjule sin skuffelse over, at det ikke blev til tre point.

Holdet er det vigtigste

- Intentionen var at blokere skuddet, men i stedet blev bolden rettet af og gik i mål. Det var uheldigt, og det ærgrer mig så meget, at vi ikke fik en sejr. Når man ser på antallet af store chancer, vi producerer, mener jeg godt, at vi kan tillade os at være skuffede.

- Det er fint nok at score, men i sidste ende betyder det ikke så meget, om jeg får et mål mere på min statistik. Det handler om at vinde kampe, og så er det ligegyldigt, hvem der sparker bolden over stregen. Holdet er det vigtigste - ikke personlig statistik.

- Det positive fra kampen er, at vi kom frem til chancerne, og at vores defensive organisation holdt FC Midtjylland væk. Vi viste klar fremgang, og derfor er jeg sikker på, at der ligger flere sejre og venter på os.

QA

Quincy Antipas kom på tavlen i 1-1-opgøret mod FC Midtjylland på Brøndby Stadion. Foto: Arnason.dk.