Turbo: 100 procent klar fra start

16.03.2013 10:30

I morgen kl. 19:00 er der atter bold på Brøndby Stadion. Modstanderen er FC Midtjylland, der er placeret som nummer syv i tabellen med 26 point - seks flere end Brøndby IF.

brondby.com har taget en snak med assistenttræner Bent Christensen Arensøe om de blågules muligheder for succes efter 3-0-sejren over AGF i sidste weekend og 1-1 i pokalopgøret mod Esbjerg fB i onsdags.

Skal være 100 procent klar fra start

- Vi jagter sejren, uanset hvem vi møder, men pointene vægter lidt mere, når vi står over for de hold, som stadig kan blive suget med ned i bundkampen. Det er altid dejligt med tre point, men det er vigtigt, at vi kommer fordelagtigt ud af de indbyrdes opgør og æder point fra de andre bundhold.

- Derfor skal vi tage en kamp ad gangen. Det er en slidt og kedelig sætning, men det er helt afgørende, at vi er fuldt fokuserede, og at vi leverer. Det kan kun ske, hvis vi holder hovedet koldt og koncentrerer os om den opgave, der ligger lige foran os.

- Selvfølgelig vil vi gerne vinde 3-0 igen, men 1-0 på et knoldet spark i overtiden er også fint. Det tæller alt sammen, og vi skal samle så mange point som muligt. Det første skridt er at få kynismen fra AGF-kampen tilbage i vores spil. Vi har brug for at være dygtige, kloge og også lidt heldige. Det kræver, at man tror på det - at man opsøger det. Ellers lykkes det aldrig.

- Desværre mistede vi nogle af de gode takter fra AGF-kampen, da pokalsemifinalen i onsdags blev fløjtet i gang. Auri har allerede understreget, at vi slet ikke var, hvor vi skulle være. Første halvleg var uacceptabel, men det var positivt, at spillerne rejste sig efter pausen. Søndag skal vi være 100 procent klar fra start, for det ser ud til, at alle kan slå alle i bundstriden, og at det bliver tæt. Derfor er det vigtigt med hvert et point og hvert et mål.