Clarence Goodson stopper som anfører

28.02.2013 15:40

Clarence Goodson stopper som anfører for Brøndby IF.

Læs Clays egen erklæring på engelsk nedenfor (dansk oversættelse længere nede i artiklen).

A massive honor

- It has been a massive honor to lead Brøndby as captain for the last 20 months. It is a privilege to wear the captain's band and something that I have never taken lightly.

- However, at this time I would like to announce that I will be stepping down as captain of Brøndby. It is a decision that I feel is necessary for Brøndby to continue to move forward in our rebuilding process. This is a decision that I have come to on my own with the support of the coaching staff and the management. I believe a captain must have a central role in the on field product and that is something that is no longer guaranteed to me.

- I would like to thank the fans for all of their support for myself and the team. If Brøndby is to get back to the top of Danish football it must be with your help and support. You are the hands down best fans in Scandinavia and you are a pleasure to play in front of.

- Brøndby has many leaders in the locker room and I know one will step forward to fill the captaincy role. Thank you all for your understanding and support. We have a difficult road ahead of us to climb the Superliga table but it is a road we are prepared for. We have a great fight within the team and I am positive that will push us forward. I look forward to seeing you all on game day. Thank you.

/Clarence Goodson

Dansk oversættelse

- Det har været en kæmpe ære at være anfører for Brøndby i de sidste 20 måneder. Det er et privilegium at bære anførerbindet, og det er noget jeg aldrig har taget let på.

- Alligevel vil jeg nu gerne meddele, at jeg stopper som anfører for Brøndby. Det er en beslutning, som jeg synes er nødvendig for, at klubben kan fortsætte med at bevæge sig fremad i genopbygningsprocessen. Det er min egen beslutning, som den sportslige ledelse bakker op om. Jeg har den holdning, at en anfører skal spille en central rolle på banen, og det er jeg ikke sikker på at gøre længere.

- Jeg vil gerne takke fansene for al deres opbakning til mig selv og holdet. Hvis Brøndby skal tilbage til toppen af dansk fodbold, kan det kun ske med jeres hjælp og støtte. I er uden tvivl de bedste fans i Skandinavien, og det er en glæde at spille med jer på lægterne.

- Brøndby har mange ledere i omklædningsrummet, og jeg er sikker på, at en anden vil udfylde anførerrollen. Tak for jeres forståelse og opbakning. Vi har en vanskelig opgave foran os i foråret, men det er en opgave, vi er forberedte på. Der er stor kampånd på holdet, og jeg er sikker på, at det vil hjælpe os fremad og opad i Superligatabellen. Jeg glæder mig til at se jer alle på søndag. Tak.

/Clarence Goodson

CG

Clarence Goodson stopper som anfører i Brøndby IF. Foto: Arnason.dk