Reaktioner på 1-1-kampen mod Kalmar FF

24.02.2013 17:05

Brøndby IF havde flere store muligheder i søndagens træningskamp mod Kalmar FF, men Quincy Antipas blev eneste blågule målscorer, da han udlignede til slutresultatet 1-1.

brondby.com fik følgende kommentarer fra den hurtige, zimbabwiske angriber og fra holdkammerat Mikkel Thygesen efter slutfløjtet.

Holdt Kalmar godt væk fra chancer

- Der er mange gode ting at tage med fra kampen i dag. Det gælder både offensivt og defensivt. Vi holdt Kalmar godt væk fra chancer, og det er dejligt at se, at arbejdet har båret frugt. Vi skabte muligheder nok til vinde, så de takter skal vi udnytte på søndag mod Randers med ekstra skarphed, siger målscorer Quincy Antipas og tilføjer:

- I perioder faldt vi lidt for meget ud af kampen, og det skal vi have bedre styr på. Når det er sagt, så var der som nævnt fine takter at bygge videre på.

Dagens anfører, Mikkel Thygesen, er enig med sin holdkammerat.

- Generelt så det fornuftigt ud. Vi havde nogle perioder, hvor vi skulle være lidt mere på tæerne, og vi skal være lidt skarpere i modstanderens felt. Til gengæld stod vi ret godt defensivt og giver ikke de store chancer væk, siger Mikkel Thygesen.

Han føler, at holdet er klar til at tage hul på Superligaen i næste uge mod Randers.

- I dag kunne jeg mærke, at det ser fint ud med hensyn til både form og boldføling. Humøret i truppen er også højt, og det er vigtigt, at vi husker glæden ved spillet. Ellers bliver det for krampagtigt. Personligt glæder jeg mig bare til at komme i gang med forårssæsonen, og jeg er sikker på, at de andre har det på samme måde.

QA

Målscorer Quincy Antipas sender kuglen af sted i 1-1-kampen mod Kalmar FF. Foto: Flemming Alø.