Remis mod AB

06.02.2013 17:48

1-1 var resultatet, da onsdagens træningskamp mod AB blev fløjtet af.

Efter en meget skidt første halvleg, hvor AB bragte sig i front efter 21 minutter, kom der mere facon på spillet efter pausen, hvor Mikkel Thygesen med ti minutter igen af kampen kunne udligne efter et godt opspil.

Nedenfor kan du se fakta fra kampen samt liveopdateringen fra Twitter.

Brøndby IF - AB 1-1 (0-1)
0-1 AB (21. min.)
1-1 Mikkel Thygesen (81. min.)

Startopstilling

M. Falkesgaard

A. Randrup - D. Stenderup - M. Albrechtsen - P. da Silva (U19)

J. Kristiansen - F. Semou

J. Larsen - M. Thygesen (c) - D. Norouzi

M. Gehrt

Ind- og udskiftninger
46. min.:
Anders Randrup, Franck Semou og Daniel Norouzi ud. Svenn Crone, Kristian Andersen og Andrew Hjulsager (alle U19) ind.
82. min.: Martin Albrechtsen ud. Dario Dumic ind.
85. min.: Jens Stryger Larsen ud. Daniel Holm (U19) ind.

Kampforløb (liveupdate fra Twitter)
1' Der er trukket lod, og vi er klar til at gå i gang
2' AB får kombineret sig frem til Brøndby-feltet, men det løber ud i sandet.
3' Første Brøndby-indlæg. Det går desværre hen over feltet. Ellers godt løb fra Thygesen.
9' Ikke meget action at berette om indtil videre. Forholdsvis højt tempo, men ingen af holdene har været farlige.
14' Godt angreb, fine kombinationer. Ender hos Jan K, som har frit skud et lille stykke fra mål. Den går over.
21' 1-0 til AB.
21' Forsvaret clearer bolden, som en AB-spiller header retur fra midten. De fleste stopper op i troen om, at der er offside...
21' Linjevogterens flag bliver dog nede, og AB-spilleren sparker den resolut i kassen til 1-0.
31' AB har godt fat i opgøret i øjeblikket. Satser på direkte, dybe afleveringer. For mange fejl i Brøndby-opspillet lige nu.
34' Brøndby tæt på 1-1, men AB-keeperen står rigtigt (dvs. forkert) placeret på et hårdt skud.
42' Nyt siden sidst: Gehrt nedlagt af en hård tackling bagfra, ikke de store chancer ud over langskud, det er koldt (!) i vejret.
45' Pause. 1-0 til AB.
45' Pausesnak. Opsang fra cheftræneren.
46' Randrup, Semou og Norouzi ud. Crone, K. Andersen og Hjulsager ind (alle U19).
46' Vi er i gang med 2. halvleg. Tre udskiftninger.
51' Godt dybdeløb af Thygesen. Hårdt, fladt indlæg, men ingen når frem til den.
54' To gode muligheder. Først et hovedstød tæt over mål, dernæst en stikning til Stryger. Ser meget bedre ud nu.
59' Fint angreb igen. Hjulsager trækker til siden og afslutter fladt og hårdt. Gehrt er tæt på at nå returbolden. Gode tendenser.
65' Jan K vrister sig fri og afslutter. Desværre flere meter over mål.
72' Stort pres mod AB-feltet. Jens kommer bl.a. igennem i venstre side. Forsøger at vippe den i mål, men det bliver et hjørne.
76' Godt indlæg fra Crone. En fri Thygesen når lige nøjagtig ikke op til bolden tæt under mål.
81' 1-1 ved Thygesen.
81' Gode kombinationer i og omkring feltet. Indlæg skråt tilbage til Thygesen, som sparker bolden hårdt og fladt i kassen.
82' Dumic erstatter Albrechtsen.
83' "Der er straffe," lyder det fra Brøndby-bænken. Fløjten forbliver tavs.
85' Stryger går ud. Daniel Holm (U19) ind.
90' Slutløjt. 1-1 efter en skidt 1. halvleg og en god 2. halvleg.