Sejr i første træningskamp

21.01.2013 09:53

Lørdag eftermiddag besejrede Brøndby IF Fremad Amager med 4-1 i årets første træningskamp på kunstbanen bag Brøndby Hallen.

Quincy Antipas scorede to gange før pausen, hvor også Frederik Holst og Jens Larsen kom på tavlen. Nedenfor kan du læse mere om kampen.

Udskiftninger

31' Quincy Antipas ud, Daniel Holm (U19) ind.
45' Mikkel Thygesen, Franck Semou, Andrew Hjulsager (U19), Martin Albrechtsen og Ahmad Al-Ammari (prøvespiller) ind. Dario Dumic, Daniel Stenderup, Frederik Holst, Mathias Larsen, Dennis Rommedahl ud.
53' Anders Randrup ud, Svenn Crone ind.
60' Daniel Norouzi ud, Patrick Da Silva ud.

Der blev liveopdateret fra Fremad Amager-kampen via Twitter (BIF Live). Du kan se tekstopdateringerne nedenfor.

0' Ganske mange fans er mødt op. 10 min til kick off.
0' De to hold har hilst, og vi er i gang.
0' Start-11: Falk, Randrup, Dumic, Stenderup, Norouzi, K. Andersen, M. Larsen, Rommedahl, Holst, Stryger og Antipas.
5' Et godt indlæg fra Romme rammer Stryger i panden, men den går forbi.
9' Bolden mest på Brøndby-fødder. Rommedahl meget i spil på kanten.
10' Stor kontramulighed til Fremad A. Fløjtet for offside.
13' 1-0 ved Antipas.
14' Rommedahl og Randrup kombinerede flot i højre side af Fremad A-feltet. Fladt indlæg til Antipas, som scorede sikkert.
16' 2-0. Antipas igen.
17' Rommedahl bryder langt fremme og spiller Antipas fri i dybden ved første berøring. Iskold afslutning med venstre fod til 2-0.
23' 3-0 ved Holst.
24' En dødbold fra Rommedahl rammer Holst tæt under mål. Scorer til 3-0 efter to forsøg.
29' Antipas må gå ud.
31' Ny mand på banen. U19-talentet Daniel Holm kommer ind i stedet for Antipas på toppen.
39' Holm får sendt sin første afslutning af sted efter oplæg fra Rommedahl. Lige på keeperen.
40' Frosne fingre!!
43' 4-0 på et følt langskud fra Jens Larsen. Helt op i hjørnet.
45' Pause. 4-0.
47' Fem nye fra 2. halvlegs start. Thygesen, Semou, Hjulsager (U19), Albrechtsen og prøvespiller Al-Ammari.
53' Svenn Crone (U19) er kommet ind på højre back.
60' Chancefattig 2. halvleg indtil videre.
63' Patrick da Silva (U19) er kommet ind på venstre back.
65' God mulighed til Semou. Keeperen klarer det flade skud.
70' Fremad A reducerer. Passiv opdækning fra de blågule ved hjørne.
77' Godt langskud fra Albrechtsen. Kort forbi sammenføjningen.
88' Til tider fine kombinationer, men chancerne bliver ikke spillet så store som i 1. halvleg.
90' Slutfløjt. De blågule vinder 4-1.

DH

U19-angriberen Daniel Holm kom på banen i første halvleg i stedet for Quincy Antipas, der gik ud med et mindre skrub.