Albrechtsen: Vi forsvarer og angriber som et hold

26.11.2012 10:36

Martin Albrechtsen spillede hele kampen i går aftes, da Brøndby IF holdt AC Horsens fra at score og sejrede 2-0.

Den rutinerede forsvarsspiller udtrykker glæde over et 'clean sheet', men roser ikke kun den bagerste kæde for det defensive arbejde.

Tålmodighed og god organisation

- Grundstenen for en god offensiv er en god defensiv. Det kræver en velfungerende base og en god organisation, hvis man vil have ro på spillet. Det er vi gradvist blevet bedre til, og det giver bedre vilkår for vores offensive folk, som har vist flotte takter. Vi forsvarer som et hold, og vi angriber som et hold.

- Nu har vi igennem flere kampe bevist, at vi ikke behøver at stresse. Vi kan arbejde tålmodigt, så længe vi holder koncentrationen og organisationen, og før eller siden kommer scoringen. Vi gjorde det i sidste uge mod Esbjerg, og det lykkedes igen mod AC Horsens. Vi fortsatte med at tro på tingene og arbejdede efter de planer, vi havde lagt. Denne gang holdt vi også nullet, og det var dejligt.

- Vi er i en positiv udvikling som hold lige nu, men det er vigtigt, at vi holder fokus. Tingene kommer ikke af sig selv, og jeg ved, at alle er instillede på at fortsætte det hårde arbejde. På onsdag venter endnu et svært opgør, og vi skal gå ydmygt til opgaven mod FC København. Alt kan ske, og vi tror selvfølgelig på, at vi kan slå dem ud.

MA

Martin Albrechtsen spillede endnu en solid kamp i midterforsvaret, da AC Horsens blev besejret 2-0. Foto: Arnason.dk.