21. OKTOBER 2012 kl. 22:31
Mike: Vi bliver ved med at tro på det

Mike Jensen spillede en god kamp fremskudt på midten, da Brøndby IF søndag aften tabte 0-1 til FC København i en kamp med tæt på 30.000 tilskuere og godt gang i tribunerne.

Midtbanedynamoen var skuffet over ikke at få point i en kamp, hvor de blågule fra Vestegnen spillemæssigt var godt med.

Fantastisk kulisse

- Jeg synes, vi spiller godt, men det er points, der er vigtige, ikke godt spil. Vi er ikke skarpe nok i felterne - specielt i deres felt. Det er den forskel, der er på holdene i dag.

- Jeg ser det som rigtig positivt, at vi tør spille bolden rundt mod et stærkt hold som FCK. Vi kombinerer godt, spiller bolden ind centralt, lægger den af og så videre, men mangler så lidt i afslutningerne. Det mod til at holde fast i boldene og turde tage en chance en gang imellem og udfordre, skal vi holde fast i til de næste kampe.

- Det var en helt fantastisk kulisse at spille i, og vores fans bakker os flot op hele vejen igennem. Vi skal holde fast i de gode momenter og blive ved med at tro på det, og det er også vigtigt at vise den tro til fansene. I dag kunne jeg se i nærkampene og på det antal meter, som folk løb, at der stadig er tro på det, slutter Mike Jensen.