28. SEPTEMBER 2012 kl. 09:13
FBM 16/2012: Brøndby IF - Dialog om kapitaludvidelse

BRØNDBYERNES IF FODBOLD A/S
Cvr.nr. 83 93 34 10

Brøndby, den 28. september 2012

FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 16/2012

Brøndby IF - Dialog om kapitaludvidelse

Bestyrelsen i Brøndbyernes IF Fodbold A/S, Sten Lerche, Benny Winther, Johnny Nederskov Nielsen, Bjarne Jensen og Tommy Sommer Håkansson, har i den seneste tid været i dialog med tidligere administrerende direktør i Brøndby IF, Frank Buch-Andersen, om Brøndby IF's aktuelle situation. Dialogen er forløbet både konstruktivt og positivt.

Parterne har aftalt at fortsætte dialogen, og der er enighed om, at det er afgørende, og et fælles mål, at Brøndby IF udarbejder en økonomisk bæredygtig plan, der vil kunne bringe Brøndby IF tilbage til toppen af dansk fodbold. Det er ligeledes afgørende for begge parter, at den fremtidige løsning sikrer opbakning fra både fans, frivillige, amatører, sponsorer, aktionærer samt selskab.

- Løsningen skal være grundigt udarbejdet, bæredygtig og sikre bred opbakning fra klubbens interessenter. Derfor vil ledelsen arbejde videre og forventer at kunne fremkomme med en ambitiøs og visionær strategi samt en økonomisk bæredygtig plan for Brøndby IF inden for de nærmeste måneder, lyder det fra bestyrelsesformand i Brøndbyernes IF Fodbold A/S, Sten Lerche.

Den 10. august 2012 meddelte Brøndby IF markedet i en selskabsmeddelelse, at det var besluttet at give Brøndby Supporters Trust ret til at tegne op til 500.000 stk. B-aktier og 38.000 stk. A-aktier inden den 31. december 2012 og yderligere 500.000 stk. B-aktier og 38.000 stk. A-aktier inden den 31. december 2013. Både Frank Buch-Andersen og en samlet bestyrelse i Brøndbyernes IF Fodbold A/S bakker fortsat 100 procent op om denne emission som en væsentlig del af den fremtidige løsning for Brøndby IF.

Der er fra Brøndby Supporters Trusts side fuld opbakning til det videre samarbejde mellem Frank Buch-Andersen og Brøndby IF:

- Brøndby Supporters Trust bakker fuldt op om samarbejdet mellem Brøndby IF og Frank Buch-Andersen. Vi vil fortsat arbejde for så meget indflydelse til klubbens fans som muligt, og det er vores klare indtryk, at der både fra bestyrelsen i Brøndbyernes IF Fodbold A/S og fra Frank Buch-Andersen er stor lydhørhed over for dette. Vi glæder os derfor til at indgå i et konstruktivt samarbejde om at genrejse Brøndby IF, udtaler bestyrelsesformand i Brøndby Supporters Trust, Sune Blom.

Se meddelelsen her.

Brøndby IF

Tommy Sommer Håkansson
Konstitueret administrerende direktør

Information

Yderligere information om denne meddelelse kan fås hos konstitueret administrerende direktør Tommy Sommer Håkansson på telefon 43 63 08 10.