Auri: Succes avler succes

26.09.2012 20:21

Auri Skarbalius kunne tidligere på aftenen se sit mandskab avancere til næste runde i DBU Pokalen efter en 3-0-sejr over B93.

Cheftræneren havde følgende reaktion efter slutfløjtet.

Alle sejre betyder noget

- Det var vigtigt, at vi ikke gik i panik. Vi holdt koncentrationen og lod ikke de andre komme til chancer. Samtidig handlede det om at flytte bolden hurtigt og lægge pres på. Selvfølgelig havde vi håbet på at score hurtigt, men som kampen skred frem, fik vi skabt flere og flere muligheder. I anden halvleg kom både chancerne og målene så, og det var godt at se, at vi trods alt får puttet tre i kassen.

- Jeg synes, at B93 forsvarede sig godt, men de begyndte at gå døde, fordi vi blev ved med at holde koncentrationen og skubbe spillet frem. Jo flere minutter der går i sådan en kamp, jo større skal forskellen på holdene gerne fremstå, og det holdt stik, synes jeg.

- Succes avler succes, og alle sejre betyder noget for os. Vi går altid efter at vinde, men der er ingen garantier i fodbold. I øjeblikket oplever vi dog, at det går i den rigtige retning, og positiviteten skal gerne bære os videre og gøre det muligt at bygge mere på stabiliteten.

AS

Auri Skarbalius' tropper fik endnu en sejr i DBU Pokalen - denne gang over B93. Foto: Arnason.dk.