15. AUGUST 2012 kl. 15:01
Martin Albrechtsen til Brøndby IF

Brøndby IF har dags dato tilknyttet Martin Albrechtsen som ny spiller i klubben.

Forsvarsspilleren Martin Albrechtsen, der i sidste sæson var i FC Midtjylland, men siden har været uden kontrakt, har fået en 1-årig kontrakt hos de blågule.

Nedenfor kan du se sportschef Ole Bjurs reaktion på Albrechtsens ankomst.

Stærk og alsidig forsvarer

- Vi er glade for at kunne tilknytte Martin Albrechtsen, der har en masse af de kompetencer, vi har været på udkig efter. Som vi har sagt i et stykke tid, så har vi søgt at forstærke os på den bagerste del af banen, da vi tog afsked med flere defensive spillere efter sidste sæson.

- Martin er en stærk og hurtig forsvarsspiller, der kan dække flere pladser i bagkæden. Derudover har han en masse rutine fra højeste niveau herhjemme og ikke mindst i Premier League i England.

- Vi forventer os meget af Martin, og jeg er overbevist om, at han er en klar forstærkning af vores trup og kan give ekstra støtte til vores mange unge spillere.

Martin Albrechtsens karriere startede i AB, hvorefter han via FC København blev solgt til West Bromwich Albion og siden hen Derby County FC i England. Efter udlandseventyret har Albrechtsen repræsenteret FC Midtjylland. Det er indtil videre blevet til 4 A-landskampe og 26 U-landsholdskampe for Albrechtsen, som tiltræder i Brøndby IF på fredag og fremadrettet vil spille i trøje nummer 5.

OB MA

Den nyslåede Brøndby-spiller Martin Albrechtsen og sportschef Ole Bjur trykker hånd.