Randrup: Vil ikke undervurdere SønderjyskE

11.08.2012 10:00

Brøndby IF har det statistiske overtag imod SønderjyskE i form af 13 sejre, 4 uafgjorte og et enkelt nederlag.

Forsvarsspiller Anders Randrup fortæller imidlertid til brondby.com, at de blågule ikke vil undervurdere søndagens modstander af den grund.

Det er kun blevet til ét nederlag i 18 Superligaopgør imod SønderjyskE. Hvordan sikrer man, at nederlag nummer to ikke kommer i morgen?

- Vi vil i hvert fald ikke undervurdere dem, men normalt har de ligget meget godt til os. Deres spillestil synes dog at være ændret en smule, så de kigger lidt mere offensivt. Det er ikke nødvendigvis en ulempe for os, selv om de har vist sig at være stærke. Det kan åbne nogle rum for os, hvis vi kan fortsætte vores gode spil og udnytte vores chancer endnu bedre. Samtidig skal vi have styr på de defensive fejl, vi desværre har begået her i begyndelsen af sæsonen.

Du har selv været i Superliga-aktion imod SønderjyskE syv gange før. Fem er vundet og to er endt uafgjort, men hvor meget af den erfaring kan man egentlig tage med?

- Som sagt går de lidt mere efter chancerne, men vi har stadig et godt indtryk af holdet og dets grundsten. Hvis vi kan stå imod og holde fast i de gode ting, vi trods alt har hevet frem i de førte kampe, så kan vi lige så vel sejre. Vi skal forsat holde energien høj og kæmpe for det.

Hvad skal vi forvente af kampen?

- Det bliver en kamp med fuld knald på. Vi skal spille vores chance, og hvis de fortsætter med at kigge lidt mere i den offensive retning, så kan det godt blive et opgør, der bølger frem og tilbage. AGF var gode til at stille sig ned foran eget mål, og det vil passe os fint, hvis SønderjyskE vil lidt længere frem. Vi griber gerne muligheden for at skabe endnu flere chancer - så skal vi bare blive bedre til at udnytte dem.

AR

Anders Randrup forventer, at der bliver fuld knald på imod SønderjyskE. Foto: Arnason.dk.