Tørnes: Tager til Aarhus for at vinde

04.08.2012 09:00

Michael Tørnes stod en brandkamp i sidste weekends 2-1-sejr over Silkeborg IF, hvor han blandt andet reddede et straffespark.

Alligevel er Brøndby-keeperen ikke meget for at snakke om sin egen præstation og udvikling, inden morgendagens opgør imod AGF i Aarhus.

Ros til holdkammerater og fans

- Jeg har ikke så meget ros til mig selv. Det vil jeg hellere give til holdet og fansene. Det er jo ikke mig, der laver målene. Jeg kan egentlig kun klare en uafgjort for holdet. Gutterne fik lavet de nødvendige mål, og det hjalp os godt på vej, at der var en virkelig fed opbakning - ligesom i gamle dage. Der var tryk på, og det gør virkelig en forskel for os, at vi kan mærke, at vi har fansene i ryggen, siger Michael Tørnes.

Han tror på, at de positive takter kan fortsætte imod AGF.

- Det bliver en spændende kamp. Det vil formentlig bølge lidt frem og tilbage, men vi må satse på, at vi kan putte den ind og få en sejr. Vi tager i hvert fald derop for at vinde. Vi tror på det, selv om det bliver en svær opgave, understreger den blågule keeper.

- Jeg ser selvfølgelig vores modstandere i aktion, og jeg forbereder mig altid specifikt på det hold og de spillere, jeg skal stå overfor. Det er ligesom lektier. Der er mange aspekter af spillet, som jeg skal være forberedt på, kan man godt sige uden at afsløre for meget. Jan Hoffmann (målmandstræner, red.) og jeg gør i hvert fald alt, hvad vi kan, for at være så velforberedte som muligt.