Oke: Elsker at høre fansene skrige mit navn

16.07.2012 11:51

Oke Akpoveta gjorde et længe ventet comback, da han fik knap 20 minutter i 1-0-nederlaget til OB i sæsonpremieren.

Den unge angriber nåede blot at spille ni Superliga-minutter ude imod FC Midtjylland i sidste sæson, inden han pådrog sig en korsbåndsskade i en reserveholdskamp. Følelsen af at være tilbage i kamp om point - endda for første gang på Brøndby Stadion - har givet ham endnu mere blod på tanden.

Vil give alt for klubben og fansene

- Jeg var meget glad, da jeg kom på banen i går. Jeg elsker, når fansene hepper på mig og skriger mit navn, for så bliver jeg endnu mere motiveret. Det glæder mig så meget, at jeg kan komme tilbage efter en lang skadesperiode og få sådan en modtagelse. Efter ti svære måneder var det en meget stor ting for mig at kunne løbe på banen igen. Jeg vil give alt for klubben og fansene.

- Da jeg stod på sidelinjen, tænkte jeg på, hvor dejligt det ville være at gå ind og score et mål. Jeg ville bare ind og fighte, så vi kunne vinde. Desværre tabte vi, men det var kun den første kamp af mange. Vi har arbejdet hårdt frem mod sæsonstarten, og nu må vi sørge for at holde fokus, så vi kan få point.

- Jeg fik cirka 20 minutter, og jeg er ved at finde formen, så det er et godt skridt. Jeg har brug for at få disse minutter, så jeg kan komme tilbage i topform. Det er en hård liga, og jeg kan ikke bare komme tilbage fra en lang skadesperiode og være 100 procent med det samme. Man bliver nødt til at tage det stille og roligt, og så skal jeg nok finde mit gamle jeg. Der bliver spillet meget på fysikken i Superligaen, så jeg må fortsætte med at arbejde hårdt.

OA

Oke Akpoveta blev sendt i kamp af cheftræner Auri Skarbalius i søndagens premierekamp imod OB. Foto: Arnason.dk.