Auri: Vi holder aftalerne på banen

08.07.2012 19:37

Søndag aften besejrede Brøndby IF HB Køge med 2-1 på Brøndby Stadion i den sidste træningskamp før Superligastart søndag den 15. juni kl. 17 mod OB. Læs mere om kampen her.

Cheftræner Auri Skarbalius så flere lyspunkter i sejren.

Kunne have vundet større

- Vi er altid glade for en sejr - det er vigtigt at vinde, uanset hvilken type kamp og modstander, det er. I dag kommer vi bagud, men rejser os med det samme, og jeg er generelt tilfreds med, at vi overholder vores aftaler på banen og står sammen kampen igennem.

- At vi holder aftalerne og er fokuserede er også en af årsagerne til, at vi får mere og mere overtag og skaber flere og flere chancer, som kampen skrider frem. Vi kunne og skulle dog have vundet større ud fra de chancer, vi skaber.

- Jeg synes, at vi ser godt ud fysisk, men det har vi nu også regnet med, for vi har haft en god og lang opstart med hårdtarbejdende spillere. Vi vil dog blive bedre og bedre i løbet af turneringen, da kampe er den ultimative træning.

- Der er flere gode individuelle præstationer, og blandt andre gør René (Joensen, red.) det flot igen. Vi er meget glade for ham, og at han får spilletid nu - efter at have kommet så meget fra baghjul - viser bare, hvilken fantastisk indstilling, han har til tingene, slutter Auri Skarbalius.

Du kan se et kort interview med matchvinder René Joensen på Brøndby IF's Facebookside.

RJ

Unge René Joensen er i god form for tiden. For kort tid siden blev han årets U19-spiller, og nu er han også målscorer for Brøndby IF's bedste hold.