Bjur: Opløftende med gode EM-præstationer

19.06.2012 14:12

Brøndby IF's Dennis Rommedahl og Michael Krohn-Dehli har i de forgangne uger vist sig frem på landsholdet, der som bekendt søndag måtte sande, at gruppespillet blev endestationen ved det igangværende EM.

Sportschef Ole Bjur glæder sig over præstationerne fra de to blågule spillere.

Krohn har gjort det fremragende

- Først og fremmest synes jeg, at det danske landshold har ydet tre gode indsatser i en afsindig svær pulje. Det er ærgerligt, at det ikke lykkedes at gå videre, men det er altså tre af verdens bedste hold, man var oppe imod. Landsholdet så ud til at være 100 % klar både fysisk og taktisk, og jeg synes, at man i alle tre kampe angreb opgaverne klogt og viste, at holdindsatsen er god nok til at matche nogle af verdens bedste individualister.

- Jeg hæfter mig naturligvis særligt ved, at vi har to spillere, der har gjort det godt ved EM. Dennis (Rommedahl, red.) leverede en god kamp mod Holland, men blev så desværre skadet mod Portugal, så han sad ude mod Tyskland. Jeg er sikker på, at hans kvaliteter og dybdeløb ville have gjort stor nytte i den kamp. For os handler det nu om at få Dennis klar igen, så han kan bidrage mest muligt til holdet i den kommende sæson.

- Krohn (Michael Krohn-Dehli, red.) har gjort det fremragende. Ikke kun fordi han har været afgørende med sine to mål og en assist, men i lige så høj grad rent spillemæssigt. Det har været meget opløftende at opleve. Det betyder selvfølgelig, at interessen for Krohn er støt stigende, og at en hel del flere klubber har fået øjnene op for hans mange kvaliteter. Derfor kan det heller ikke udelukkes, at der på et tidspunkt kommer et attraktivt tilbud på Krohn. Skulle det ske, vil vi selvfølgelig kigge på det og vurdere, om et salg skal gennemføres. Det vil dog i sidste ende kræve, at det er økonomisk og sportligt tilfredsstillende for både Krohn og Brøndby IF. Kommer det rigtige tilbud ikke, glæder vi os over at råde over Krohn i den kommende sæson.

- Nu holder Krohn og Dennis lidt velfortjent ferie, og så støder de senere på måneden til truppen i optakten til den nye sæson, lyder det fra Ole Bjur.

MKD

Michael Krohn-Dehli har været en af Danmarks profiler under EM-slutrunden, hvilket glæder sportschef Ole Bjur. Foto: Arnason.dk