1. JUNI 2012 kl. 15:45
U19-træner tager til Shanghai

Mads Davidsen, der i 2010 startede som U19-assistent for Bent Christensen Arensøe for siden at blive cheftræner for samme hold, stopper som U19-træner med udgangen af indeværende sæson.

Davidsen skal i stedet en tur til Shanghai i Kina, hvor han har fået job som teknisk direktør på et nystartet fodboldakademi, der har den tidligere Brøndby-spiller Ebbe Sand som fadder.

Brøndby gav mig chancen

Mads Davidsen fortæller:

- Jeg har haft en fantastisk tid i Brøndby IF, hvor jeg er blevet vist stor tillid. Det var flot af Ole Bjur og Kim Vilfort at give en ung træner som mig chancen, og jeg er meget tilfreds med den udvikling, som U19-spillerne og jeg som træner har været igennem det seneste års tid. Fire af U19-spillerne har fået debut i foråret på Superligaholdet, så det lover godt for fremtiden.

- Nu starter et helt nyt kapitel, som jeg ikke kunne sige nej til, selv om jeg er meget glad for at være i Brøndby, for miljøet i "kælderen" og selvfølgelig for dagligt at træne drengene. Da jeg fik muligheden for et job på akademiet i Shanghai, var jeg ikke i tvivl. Det er et eventyr, der må og skal prøves.

Talentchef Kim Vilfort:

- Mads har gjort et rigtig fint job som U19-træner og har vist, at han trods sin unge alder har de værktøjer der skal til for at træne talenter på det her niveau. Vi ønsker ham al held og lykke med jobbet i Kina.

- Nu sætter vi os sammen i den sportslige ledelse og kigger på kandidater til jobbet som U19-træner. Det er selvfølgelig vigtigt, at vi får fat i den rette person med de rigtige kvaliteter, og det tager vi fat på med det samme, slutter talentchefen.

MD

Mads Davidsen, der i et års tid har været cheftræner for Brøndby IF's ældste talenter, skal en tur til Shanghai. Foto: Arnason.dk