22. MAJ 2012 kl. 14:24
UNICEF: Familiekoncert under åben himmel

Søndag den 3. juni kl. 11-17 er der festival for hele familien, når UNICEF og Kids for Kids Fonden afholder OPEN AIR på festivalpladsen i Vedbæk.

Her kan du opleve nogle af Danmarks mest populære kunstnere indtage musikscenen, bl.a. Søs Fenger, Basim og Alberte. Erann DD, Noam Halby og Voice-vinderen Kim Wagner er blot nogle af de andre navne, der også lægger vejen forbi.

Billetter sælges via BilletNet og i døren på selve dagen. Voksenbillet: 120 kr. Børn u. 12 år: 80 kr. Børn u. 3 år: Gratis. Læs mere og se programmet på www.kidsforkids.dk.

Overskuddet går til skoler i Madagaskar

Bubber er festivalens konferencier, mens Claes Antonsen, der er kendt fra bl.a. The Antonelli Orchestra, er kapelmester for husbandet.
 
På festivalpladsen kan dig og din familie slænge jer på græsset, snuppe en tur på rodeotyren eller få lagt ansigtsmaling i UNICEFs Madagaskar-telt. Eller du kan gøre et kup i festivalens store tøjbazar, hvor kendte danske mærker har doneret tøj til både voksne og børn. Imens byder festivalpladsens mange madboder på lækre forfriskninger.
 
Overskuddet fra Kids for Kids OPEN AIR går til UNICEF Danmark og organisationens arbejde med at bygge skoler og uddanne lærere i den afrikanske østat Madagaskar. Madagaskar bliver hvert år ramt af enorme og ødelæggende cykloner, og 68 pct. af befolkningen kæmper for at klare sig for under 1,25 dollars om dagen.
 
Det er ottende gang at festivalen bliver afholdt, og sidste år havde den besøg af mere end 4.000 børn og voksne, der samlede over en halv mio. kroner ind til UNICEF Danmark.
 
Tid og sted

Kids for Kids OPEN AIR finder sted søndag den 3. juni kl. 11-17 på festivalpladsen ved Vedbæk Skole, Henriksholms Allé 2, 2950 Vedbæk.
 
Billetter sælges via BilletNet og i døren på selve dagen.  Voksenbillet: 120 kr. Børn u. 12 år: 80 kr. Børn u. 3 år: Gratis.
 
Læs mere og se programmet på www.kidsforkids.dk.

UNICEF

Tag familien med til velgørenhedskoncert til fordel for UNICEF's arbejde med at bygge skoler og uddanne lærere i den afrikanske østat Madagaskar.