21. MAJ 2012 kl. 16:07
Afsked med fem spillere

Når sæsonen 2011/12 afsluttes på onsdag med udekampen mod Lyngby BK, er det samtidig afslutningen på tiden i Brøndby IF for fem spillere.

Mikael Nilsson, Jan Frederiksen, Oluwafemi Ajilore og Alexander Green får ikke forlænget deres kontrakter, mens Peter Madsen - der er udlejet til Lyngby - ikke vender tilbage til klubben, når lejeaftalen udløber.

Held og lykke fremover

Sportschef Ole Bjur informerede efter aftale de pågældende spillere mandag eftermiddag og fortæller her om baggrunden for beslutningerne:

- Fælles for de fem spillere er, at vi har vurderet, at de fremadrettet ikke vil få tiltrækkeligt med spilletid i Brøndby IF. Derfor forlænger vi ikke aftalerne med de pågældende spillere, og det har jeg meddelt dem hver især her til eftermiddag.

- Nu får de så mulighed for at komme videre i karrieren et andet sted, og det er jeg sikker på vil lykkes for de fem spillere, der alle har gode kvaliteter og professionalisme, som helt sikkert kan bruges andre steder.

- Herfra skal der i hvert fald lyde et tak for indsatsen og held og lykke med den fremtidige karriere, slutter Ole Bjur.

MN

Mikael Nilsson nåede 96 førsteholdskampe i sine tre år i Brøndby IF.

JF

Jan Frederiksen, der kom fra Randers FC, nåede at spille 54 officielle kampe for Brøndby IF.

AG

Alexander Green kom til Brøndby IF fra Lyngby, men nåede ikke at få Superligadebut.

OA

Femi Ajilore nåede grundet skader kun 18 kampe for Brøndby IF.

PM

Peter Madsen - her i sin comebackkamp mod AJ Auxerre - nåede ad to omgange at spille 211 kampe for Brøndby IF med 58 mål til følge.