9. APRIL 2012 kl. 19:14
Auri: Vi får point på en dårlig dag

Brøndby IF spillede i dag 1-1 mod HB Køge på Brøndby Stadion. Nicolaj Agger scorede Brøndby IF's mål.

Cheftræner Auri Skarbalius hæfter sig ved, at man på en dårlig dag alligevel får point.

Mange ting vi skal forbedre

- Jeg hæfter mig ved at vi trods alt får point på en dårlig dag, og det er vigtigt. Vi får ikke spillet os ud af presset, og vi får heller ikke sendt bolden ned bag presset. Det blev alt for febrilsk på banen, og vi er for dårlige til at holde i den.

-Der er mange aftaler, vi mangler at få sat helt på plads, og det skal vi arbejde på til træning. Jeg har min plan, og selvom den fik et hak i dag, så holder jeg mig til den.

- Vi løber meget i dag, men vi løber ikke som et hold, og så er det nyttesløst. Selvom man kan lære af sejre, så kan man også lære noget, når det ikke godt. Både det gode og det dårlige skal vi bruge. Vi er stadig i en langsigtet proces, og vi arbejder på at blive bedre fra gang til gang, slutter cheftræner Auri Skarbalius.

AS 

Cheftræner Auri Skarbalius var ikke tilfreds med dagens indsats.