Norouzi: Vi spiller med selvtillid

21.03.2012 10:01

Daniel Norouzi lavede sin første assist i Superligaen i 2-1 sejren ude mod FC Nordsjælland. Efter et flot overlap og et effektivt bandespil med Michael Krohn-Dehli kunne han ligge et præcist indlæg ind i fødderne på Simon Makienok.

Den unge venstreback er da også tilfreds med sine første tre kampe i Superligaen, men siger, at han stadig har meget at lære.

Vi kan vinde over de bedste

- FC Nordsjælland er et af de bedst spillende hold i rækken, og jeg synes, at vi beviser, at vi kan være med mod de allerbedste. Vi spiller generelt en rigtig god kamp, vel nok den bedste kamp af de tre vi har spillet, og der er mange ting, der fungerer rigtig godt. Vi presser dem rigtigt højt oppe på banen, og de får ikke mulighed for at iscenesætte dem selv, som de plejer at gøre.

- Personligt spiller jeg en fin kamp, og jeg får bidraget ved at lave assisten til Simon Makienok's mål. Det er altid dejligt, at kunne bidrage til holdet, så jeg er ganske tilfreds, selvom der altid er plads til forbedringer. Jeg er stadig meget ung, og jeg suger bare til mig - både i kampe og til træning.

- Jeg synes, vi har stået fint i forsvaret i de første kampe, men det skyldes også, at hele holdet er blevet gode til at forsvare. Vi starter presset fra angriberne af, og med den løbevillighed og fight som alle spillerne udviser, er vi svære at spille mod. I forsvarskæden synes jeg, vores kommunikation er blevet styrket, og vi kender hinandens spil bedre. Derudover spiller vi med mere selvtillid, og vi spiller mere frit, hvis man kan sige det. Endeligt må vi også gi' kredit til Tørnes (Michael Tørnes, red.), som har reddet os i nogle afgørende situationer.

DN 

Daniel Norouzi, tidligere anfører for U19-holdet, har fået en fin start på sæsonen og kvitterede med en assist i kampen mod FC Nordsjælland.