U17 og U19 sejrede over IFK Göteborg

05.03.2012 16:03

Brøndby IF's U17- og U19-hold spillede lørdag den 3. marts kl. 13:00 mod IFK Göteborg.

Det blev til to sikre sejre. U17-holdet vandt 4-0, og U19-holdet vandt 2-0.

Klasseforskel

Brøndby IF's U17- og U19-hold mødte den 3. marts den traditionsrige svenske klub IFK Göteborg på bane 9 og 10. Begge kampe bar præg af en kraftig Brøndby-dominans og imponerende kombinationsspil fra værternes side.

U19

U19-holdet startede i et højt tempo, og kombinationsspillet var på et fint niveau. Svenskerne var hele tiden et skridt bagefter, og de letbenede Brøndby-spillere havde let ved at spille sig ud af det svenske pres.

Dog faldt den første scoring på et hjørnespark, hvor den store midterforsvarer Mads Nielsen flot kom højest og headede Brøndby IF i front. Mønsteret var det samme i anden halvleg, og det eneste man kunne klandre Brøndby-spillerne for var at være lidt for ineffektive foran feltet.

Målet til 2-0 faldt efter et rigtig flot opspil, hvor fire spillere lynhurtigt kombinerede sig igennem det svenske forsvar, og Kristian Andersen afsluttede angrebet med at sparke bolden over i målets højre hjørne. Der faldt ikke flere mål i kampen, som dermed endte med en 2-0 sejr, der sagtens kunne have været større.

Brøndby IF - IFK Göteborg 2-0 (1-0)

1-0 Mads Nielsen
2-0 Kristian Andersen

U17

U17-holdet startede lige som U19-holdet i et højt tempo og kom hurtigt foran 1-0 på et mål efter to minutter af Daniel Holm. Brøndby-spillerne var kampen igennem hurtigere end svenskerne i både tanke og handling, og de blågule spillere var hele tiden et skridt foran.
Det var også Daniel Holm, der kunne gøre det til 2-0 efter 10 minutter. Da der var spillet 20 minutter, kunne Mathias Andersen gøre det til 3-0, inden Svenn Crone scorede kampens sidste mål i det 45. minut.

Brøndby IF - IFK Göteborg 4-0 (4-0)

1-0 Daniel Holm
2-0 Daniel Holm
3-0 Mathias Andersen
4-0 Svenn Crone

T1

Både U17 og U19-holdet vandt lørdag deres træningskampe mod svenske IFK Göteborg.