Auri: Flot comeback

16.02.2012 09:50

Brøndby IF spillede i går onsdag 3-3 mod de moldaviske mestre - FC Dacia i en træningskamp i Tyrkiet. Det var en kamp, der blev spillet i et højt tempo og mod en kvalificeret modstander.

brondby.com fangede dagen derpå cheftræner Auri Skarbalius til en reaktion på kampen.

Vi fortjente sejren

- Det er en lidt blandet følelse, jeg står med efter den her kamp. Jeg synes, der er mange ting, vi gør godt, men der er også nogle ting, vi skal arbejde med.

- Jeg er meget glad for at se, at vi kommer tilbage efter at være nede med 0-2. Det viser, at holdet ikke giver op, men bliver ved med at klø på, selv om spillet ikke flyder, og vi er bagud. Derudover synes jeg, at vores indskiftere gør det godt, da de kommer ind, og så er det tre gode mål, vi laver.

- På den negative side, er vi lidt for passive i første halvleg, og vi sidder ikke tæt nok på vores modstandere. De får lidt for meget plads og genererer generelt for mange chancer. Så der er nogle ting, vi skal have taget fat i.

- Det skal siges, at vi møder et godt hold i dag. De er godt organiseret, og individuelt var de meget fysisk stærke. Alligevel synes jeg, man kan se, at vi fysisk er i god form. Vi går ikke ned i løbet af kampen, men bliver tværtimod bedre som tiden går.

- Så vidt jeg kan se, er der ikke straffe, så vi burde egentligt have vundet kampen, men sådan er det jo nogle gange, slutter Auri Skarbalius.

AS

Cheftræner Auri Skarbalius så både gode elementer, men også nogle ting der skal forbedres i 3-3 kampen mod FC Dacia.