12. JANUAR 2012 kl. 08:41
Optakt: U19

Brøndby IF's to ældste talenthold U19 og U17 har påbegyndt arbejdet frem mod anden halvdel af sæsonen, der indledes i begyndelsen af marts måned.

brondby.com har i den anledning snakket med de to cheftrænere i form af U17's John Ranum og U19-holdets Mads Davidsen. I dag gælder det U19.

Et spændende forår venter

- Vi startede op den 3. januar, og allerede 40 minutter inden det første træningspas stod de fleste spillere klar på banen, så det er et tegn på, at de gerne vil arbejde hårdt i foråret. I weekenden var vi i Tyskland til et traditionsrigt indendørsstævne, hvor spillerne virkelig leverede varen. Vi vandt alle seks kampe - og dermed også turneringen, så det var en positiv start for os.

- Man kan selvfølgelig ikke overføre de spillemæssige mønstre fra en hal til en stor bane, men spillernes fokus, attitude og disciplin var imponerende, og det skal vi holde fast i samtidig med, at vi fik vist, at vi er et hold, der kan vinde turneringer. Vores trup er måske en anelse smal, men fuld af kvalitet, og vi er fortrøstningsfulde frem mod forårssæsonen.

- Den resultatmæssige målsætning for sæsonen er fortsat at præge toppen af en meget tæt U19-liga og være med helt fremme, og så vil vi gerne vinde pokalturneringen. Vores præstationsmål er at videreudvikle spillernes evne til at tage ansvar for deres egen læring samt arbejde med deres vindermentalitet og attitude i modgang, så vi får selvmotiverende, bevidste og committede spillere op igennem systemet.