9. DECEMBER 2011 kl. 11:56
Bjur fortæller om det nye trænerteam

Brøndby IF har netop offentliggjort klubbens nye trænerteam.

- Et ungt, dynamisk og meget kompetent hold, lyder den umiddelbare beskrivelse af trænerteamet fra sportschef Ole Bjur.

Stærkt lederskab

Trænerteamet består af:

Auri Skarbalius, cheftræner
Bent Christensen Arensøe, assistenttræner
Jan Hoffmann, målmandstræner
Ahron Thode, fysisk træner

- Hvis vi tager Auri først, så er han en stærk leder, som tror fuldt og fast på sine ideer. Han er fagligt dygtig og meget struktureret i sin tilgang til arbejdet med truppen, og så er han professionel til fingerspidserne. Han indeholder alle de kompetencer, der skal til for at skabe de nødvendige ændringer i truppen og for at få etableret et stærkt fundament og bygge videre på det.

- Bent (Christensen Arensøe, red.) har både som U19-træner og som assistent for A-truppen bevist, at han rent fodboldfagligt og mentalt har værktøjerne til at skabe grobund for et succesfuldt hold. Sammen med Auri er det en rigtig stærk trænerduo.

- Jan Hoffmann bliver ny målmandstræner i Brøndby. De fleste kender Jan som en tidligere fremragende keeper for blandt andre AB, og også som målmandstræner har Jan en række fine egenskaber, som vil komme vores unge, talentfulde målmænd til gavn. Jan kommer med erfaring fra DBU, hvor han har fungeret som instruktør på målmandskurser. Han har en masse nye input til udvikling af vores målmænd, så det er et samarbejde, vi ser meget frem til.

- Sidst men ikke mindst forlænger vi samarbejdet med vores fysiske træner Ahron Thode. Ahron er så dedikeret til sit fag, at man ikke kan undgå at blive smittet af hans entusiasme, og vi har i klubben allerede set en klar effekt af hans arbejde med spillerne, selv om det endnu ikke har vist sig i resultaterne på banen. Når han får lejlighed til at arbejde endnu mere med dem, så vil vi helt sikkert se hurtigere og stærkere Brøndby-spillere.

- Alt i alt har vi fået sammensat et rigtig stærkt trænerteam, som vi har fuld tiltro til kan løfte den store opgave, der venter dem, lyder det fra Ole Bjur.

Ny U19-træner og kampanalytiker

- Da Bent (Christensen Arensøe, red.) som nævnt fortsætter som assistenttræner for Superligaholdet, har vi tilknyttet Mads Davidsen som cheftræner for U19-holdet - forløbig frem til sommeren 2012. Det er en rolle, som Mads allerede har varetaget dygtigt her i efteråret, så den opgave har vi tiltro til, at han fortsat kan løfte.

- Derudover vil Mads blive tilknyttet A-truppen som fast kampanalytiker, hvilket er en opgradering på det område. Det er en opgave, som Mads har varetaget siden Auris tiltræden, slutter sportschef Ole Bjur.