20. NOVEMBER 2011 kl. 16:44
Thomas R: Dejligt at score ned mod Sydsiden

Brøndby IF's Thomas Rasmussen, der som bekendt skifter til Lyngby BK efter nytår, udtrykte i løbet af ugen i medierne håb om, at han via fem-ti minutters spilletid ville nå at få en god afsked med hjemmepublikummet på Brøndby Stadion.

Som matchvinder i Derbyet mod FC København kunne han næppe have ønsket sig et bedre afskedsscenarie, selv om der naturligvis resterer endnu to Superliga-opgør.

De mærkede os i nærkampene

- Det var dejligt! Og jeg synes, at sejren er fortjent. Det er en sejr, vi har kæmpet længe for, og i dag gør vi det godt og har marginalerne på vores side.

- Vi havde inden kampen talt om at lægge hårdt ud og virkelig lade dem mærke os i nærkampene. Det lykkedes vi rigtig godt med. Det var også vores fokus at holde fast i vores eget spil og turde spille fodbold, selv når vi blev presset hårdt.

- Auri er kommet til med en masse energi, og han har formået at puste en masse selvtillid ind i truppen. Han er en meget ærlig træner, der tør holde fast i sit koncept, så det har været vigtigt for os.

- Sejren er selvfølgelig rigtig dejlig, men den skal jo følges op i de kommende kampe. Men det er i hvert fald vigtigt, at vi får fansene med, og det var så fedt at score ned mod Sydsiden!, runder Thomas Rasmussen af.

TR

Thomas Rasmussen kunne sammen med resten af Brøndby-holdet juble ned mod Sydsiden efter at have gjort det til 2-1 mod FCK. Foto: Arnason.dk