31. OKTOBER 2011 kl. 10:14
Nicolaj Agger tilbage i Brøndby IF

Mandag morgen troppede angriberen Nicolaj Agger atter op i Brøndby efter et succesrigt lejeophold i den svenske Allesvenskan-klub Djurgården.

brondby.com tog en snak med hjemvendte Agger, der havde stor succes i den traditionsrige Stockholm-klub.

Masser af gode oplevelser

- Det var rigtigt godt for min selvtillid at komme til Djurgården og spille fast. Jeg startede inde i syv kampe, og vi var bundhold, da jeg kom, men vandt fire kampe og spillede to uafgjorte, så det var en god oplevelse, selvom jeg gerne ville have scoret flere mål.

- Svensk fodbold er langt mere direkte end dansk fodbold. De spiller bolden tidligere fremad banen, og derfor kommer der mere tempo i kampene, fordi holdene kører fra angreb til angreb, og det er godt for min udvikling at prøve en anden form for fodbold.

- Vi sluttede af med at blive i rækken, så stemningen var rigtigt god i klubben, og det var dejligt at være med til. Jeg fik ros for mine præstationer, og så var det også sjovt at være med til den tidligere Brøndby-spiller, Mattias Jonsons sidste kamp. Han blev virkelig hyldet hele kampen igennem og er meget populær i Djurgården.

Nicolaj Agger er i øvrigt ikke spilleberettiget for Brøndby IF i Superligaen i resten af efteråret, men kan optræde i Reserveholdsturneringen.

NA

Nicolaj Agger er tilbage i Brøndby IF efter et succesfuldt ophold i svenske Djurgården.