2. OKTOBER 2011 kl. 19:03
Henrik Jensen: Godt for moralen og stemningen

Cheftræner i Brøndby IF, Henrik Jensen, glæder sig over sejren og det faktum, at truppen nu kan arbejde videre med en god smag i munden inden den næste kamp.

- Vi vinder og er glade, og nu skal vi ud på træningsbanen og arbejde videre. Vi håber på en stime, men vi tager en kamp ad gangen. Det er vigtigt for os at holde fokus.

Arbejder på at blive mere effektive

- Vi spiller lidt for langsomt i første halvleg og lægger ikke nok tryk på, men det bliver bedre i anden halvleg, hvor vi presser mere på og får skabt flere muligheder. Så kommer målet også, og det er også vigtigt for os at få Rommedahl på scoringstavlen.

- Effektiviteten foran mål arbejder vi meget med, vi har Bent ('Turbo' Christensen) indeover den fase, og vi ved, at det også handler meget om selvtillid, så vi tror på, at en sejr også er med til at løsne op for det.

- Vi går nu ind i en kamppause med en sejr, og det er godt for moralen og stemningen. Vi håber at ryge ind i en sejrsstime, men vi holder fokus og tager hele tiden en kamp ad gangen. Vi har spillet og skaber chancerne til flere point, så lad os håbe, at det kommer i resten af efteråret.

HJ

Henrik Jensen var tilfreds med de tre point mod Lyngby Boldklub. Foto: Arnason.dk.