Brøndby Tifo har gavn af Bonuskortet

29.09.2011 08:14

Tilbage i juni måned præsenterede Brøndby IF det nye Bonuskort, hvor man som sæsonkortholder eller som medlem af en af Brøndby IF's fordelsklubber kan opnå kontante rabatter i en række virksomheder.

Det har Brøndby Tifo allerede haft stor glæde af, da der er blevet sparet mange penge på indkøb af maling hos en malermester, der er med i Bonuskort-ordningen.

Sparet tusindvis af kroner

Brøndby Support står for bl.a. indkøb og økonomistyring i Brøndby Tifo. Peter Nielsen, administrator i Brøndby Support, fortæller om brugen af bonuskortet:

- Brøndby Tifo bruger årligt rigtigt meget maling til de mange bannere og rulleflag, der produceres, og dermed er udgiften til maling en meget stor post i vores budget. Da bonuskortet blev præsenteret kunne vi se, at det måske var muligt at skære i denne store udgiftspost via en aftale med en af Brøndby IF?s samarbejdspartnere, som vi ikke kendte til.

- Det har nu udmøntet sig i en markant forbedret aftale om køb af maling. Vi glæder os over denne aftale, samt at vi nu kan kanalisere de sparede penge videre til andre tifo-projekter.

Som sæsonkortholder har du automatisk et Brøndby IF Bonuskort indeholdt i sæsonkortet, mens også medlemmer af Brøndby IF's fordelsklubber, Fællesskabet PLUSFællesskabet KERNEN og Fællesskabet KIDS har modtaget det nye bonuskort.

BT

Brøndby Tifo leverer altid fantastiske visuelle oplevelser til Brøndby IF's kampe og har altså allerede nu sparet en del penge ved at anvende det nye bonuskort til indkøb af maling.