28. AUGUST 2011 kl. 21:16
Thygesen: Bittert nederlag

Energibundtet Mikkel Thygesen vendte tilbage til sin tidligere hjemmebane i Herning for en kort bemærkning, da Brøndby IF søndag aften tabte 1-2 til FC Midtjylland.

Thygesen var som resten af spillerne en skuffet mand efter kampen.

Vi skal spille alle 90 minutter

- Den er hård, den her. Særligt op til en landsholdspause, hvor der er lang tid, til vi kan revanchere os.

- Det er et bittert nederlag, fordi vi har godt styr på FC Midtjylland defensivt. Vi giver dem ikke mange muligheder, vi får scoret et godt mål hen mod kampens slutning, og så ud af det blå er de pludselig foran 2-1.

- Det er vigtigt, at vi bliver bedre til at spille fodbold i alle 90 minutter og ikke stoppe op, selv om vi kommer foran. Det sidste kvarter er ikke vores bedste ven for tiden, men vi kan ikke gøre andet end at fokusere på de positive ting og så slås benhårdt for hvert point, der venter.

- Det var da fint nok at være tilbage og hilse på alle dem, jeg kender herovre, men resultatet af kampen er selvfølgelig meget skuffende. Jeg lod ikke så meget mærke til dem, der piftede af mig under kampen. Brøndbys fans overdøvede dem.

- Selvfølgelig vil vi spillere gøre alt for at vinde, men tingene går ikke vores vej for tiden. I vores situation er det klichéen "en kamp af gangen", der gælder. Vi skal skrabe point sammen, og det vil vi kæmpe for nu.

MT

Mikkel Thygesen og resten af Brøndby-holdet måtte tage fra heden med et nederlag i bagagen. Foto: Arnason.dk