9. AUGUST 2011 kl. 11:15
Brøndby IF henter Oke Akpoveta

Brøndby IF har i dag skrevet en 4-årig kontrakt med den 19-årige nigerianske angriber Oke Akpoveta, der skifter til vestegnen med øjeblikkelig virkning.

Aftalen er kommet i hus efter et succesfuldt prøveophold for Oke Akpoveta, der både har imponeret til træning i Brøndby og i kamp ved Avarta Cup, hvor han scorede fire mål i fire kampe.

Iøjnefaldende spidskompetencer

Sportschef i Brøndby IF, Ole Bjur, udtaler:

- Vi har valgt at skrive kontrakt med Oke Akpoveta, fordi han har nogle iøjnefaldende spidskomptetencer, som vi ønsker at arbejde videre med i Brøndby IF. Oke er fysisk stærk, hurtig og afslutningssikker med begge ben.

- Oke er kun 19 år, så der er masser af udviklingspotentiale i ham, og han skal også blive stærkere på flere områder, men han er allerede et meget stort talent, som vi gerne vil se folde sig endnu mere ud hos os i de kommende sæsoner.

- På den korte bane tror vi på, at Oke kan komme ind allerede i efteråret og sætte sit præg på holdet, og på den lange bane synes vi, at der er nogle utrolig spændende muligheder i samarbejdet med ham.

OA

Talentfulde Oke Akpoveta fra Warri Wolves i Nigeria har fået en fire-årig kontrakt i Brøndby IF.