25. JULI 2011 kl. 07:27
U19-sejr i Tyskland

Brøndby IF's U19-hold vandt i weekenden en turnering i den tyske by Laupheim, hvor de danske mestre også tog sig af bedste keeper og topscorer-prisen.

Dermed har det nye U19-mandskab fået en god opstart, inden det går løs den 13. august i U19 Ligaen mod FC Nordsjælland.

Ung trup sejrede

I denne sæson består U19-holdet af spillere født i årgang 93 og 94, men Brøndby IF havde ikke mindre end fem spillere fra årgang 95 og to spillere fra årgang 96 med i Tyskland, så der ventede svære kampe for de unge drenge mod store, stærke tyske spillere.

Men de blågule leverede virkelig varen. I gruppespillet vandt Brøndby IF 4-0 over det lokale hold fra Laupheim, inden Kaiserslautern blev besejret med 1-0.

Semifinalen sluttede med 2-0 til Brøndby IF over den nyoprykkede Bundesligaklub Augsburg, inden 1860 München ventede i finalen.

Og de lyseblå fra München havde analyseret Brøndby IF, der var klart det fodboldmæssigt bedste hold, godt og stillede sig derfor langt tilbage på banen og sikrede defensiven. Det lykkedes ikke drengene fra vestegnen at nedbryde den tyske defensiv, og derfor skulle finalen afgøres i en straffesparkskonkurrence.

Her var de danske spillere sikkerheden selv og da Nicolai Jørgensen i målet snuppede to forsøg, så var den store og tunge pokal Brøndby IF's ejendom.

Der var yderligere to kåringer ved turneringen - Nicolai Jørgensen blev bedste keeper, da Brøndby IF slet ikke lukkede mål ind i turneringen, mens Rasmus Louie Larsen blev turneringens topscorer, så U19-holdet kunne søndag køre retur mod vestegnen med fuldt hus.

U19-truppen i Laupheim

Nicolai Jørgensen
Magnus Hansen
René Joensen
Sven Crone
Andreas Christensen
Mathias Redsted
Riza Durmisi
Kristian Larsen
Patrick da Silva
Patrick Olsen
Jonas Emkjær
Oskar Tranberg
Thomas Aarris
Rasmus Louie Larsen
Jannik Hansen
Mikkel Jensen
Benjamin Severinsen
Casper Hyltoft
Kristian Andersen
Andrew Hjulsager

brondby.com ønsker U19-holdet og teamet bag et stort tillykke med den flotte præstation!