Jan K.: En forløsning

23.07.2011 19:55

Brøndby IF's Jan Kristiansen blev matchvinder i 1-0-sejren over Silkeborg, da han på Mikkel Thygesens oplæg knaldede bolden op under overliggeren.

Det var forståeligt nok en glad målscorer, som brondby.com fangede efter kampen.

Vi kæmper som et hold

- Det var en forløsning at komme på tavlen, det er klart. Det vigtigste var dog, at vi fik hentet tre point her i Silkeborg, hvor vi længe har haft det svært.

- Målet kommer efter at Krohn-Dehli spiller Thyge fri i dybden. Jeg råber på den, og heldigvis når Thyge bolden og får spillet den tilbage i feltet til mig. Så får jeg sendt den i mål, og det var så forløsende. Specielt når vi ikke har vundet herovre i flere år.

- Vi fighter virkelig for tingene i dag og fortjener helt sikkert sejren. Vi havde ændret spillesystemet lidt i forhold til AaB-kampen, og det virkede som om vi befandt os bedre på banen. Spillet hang i hvert fald bedre sammen, og vi står sammen som et hold i dag.

- Jeg er glad for at kunne komme ind fra bænken og gøre en forskel. Selv om man ikke er en af de første 11 på holdkortet, så gælder det om at kæmpe en vis del ud af bukserne og hjælpe gutterne, hvor man kan, slutter lørdagens matchvinder.

JK

Jan Kristiansen blev skiftet ind i anden halvleg og scorede sejrsmålet i kampens overtid. Foto: Arnason.dk