Goodson: Skulle have scoret

23.07.2011 20:04

Brøndby IF's granvoksne amerikanske midterforsvarer Clarence Goodson satte sig igennem i samtlige nærkampe i sejren over Silkeborg og var derfor stærkt medvirkende til, at de blågule holdt nullet.

I første halvleg kom Goodson selv på tavlen, men målet blev underkendt på grund af offside. Efter pausen var den høje forsvarer igen tæt på at score, men hovedstøddet blev overplaceret.

Dejligt med en udesejr

- Målet i første halvleg blev vist korrekt underkendt, men i anden halvleg bør jeg score til 1-0 på min store chance tæt under mål.

- Heldigvis får vi alligevel sejren til sidst, og derfor tænker jeg ikke helt så meget over det underkendte mål eller den brændte chance.

- Jeg synes, at det er en fuldt fortjent sejr. Vi hænger godt sammen som hold i dag og dominerer i størstedelen af kampen. Vi presser dem godt over hele banen og skaber chancer nok, og heldigvis giver det udbytte til allersidst.

- Vi er meget glade for sejren. Det er altid vigtigt med tre point og specielt i en svær udekamp som denne, slutter Clay Goodson.

CG

Goodson højt til vejrs i Silkeborg. Foto: Arnason.dk