Henrik Jensen: Retfærdigt med uafgjort

17.07.2011 20:40

Efter Brøndby IF's uafgjorte premierekamp i Superligaen vurderede cheftræner Henrik Jensen, at 2-2 var et fair, omend ærgerligt, resultat.

- Det er vel et retfærdigt udfald af kampen. Når man først udligner i overtiden, er man selvfølgelig glad for det ene point, men overordnet set skal vi hente alle tre point i en kamp som i dag.

Thygesen gør det godt

- Der er flere ting, vi skal forbedre, og der er perioder af kampen, jeg slet ikke er tilfreds med. Til tider ser vi lidt tunge ud og vinder ikke nok andenbolde.

- I anden halvleg har vi egentlig godt styr på kampen og kommer også godt ud til anden halvleg. Vi får dog ikke udnyttet det momentum, og så står den pludselig 1-1. Vi kunne vel også godt have fået et straffe, da den stadig stod 1-0.

- Thygesen, Krohn-Dehli, Jens Larsen og Bernburg har alle været ude med skader, så de kan alle komme i bedre form og give endnu mere til vores spil.

- Det var dejligt at se Mikkel (Thygesen, red.) debutere på den måde, han gjorde. Han har en fin energi i sit spil, masser af speed og får skabt en del. Han løfter alle - også tilskuerne, slutter Henrik Jensen.

MJ

Mike Jensen, her i en nærkamp, udlignede i kampens døende sekunder til slutresultatet 1-1. Foto: Arnason.dk