Stephan Andersen: Formen er rigtig fin

08.07.2011 09:19

Brøndby IF's Stephan Andersen fandt efter en længere skadespause sidste efterår hurtigt formen efter nytår og stod herefter et stabilt forår i Brøndby-målet.

Keeperen er da også optimistisk, når snakken falder på den øjeblikkelige form og den kommende sæson.

brondby.com fangede Stephan fredag morgen, lige inden han satte i spillerbussen med kurs mod Tyskland.

Skal være kamp om pladserne

- Jeg synes, formen er rigtig fin i øjeblikket. Vi har brugt især begyndelsen af opstarten på at bygge på konditionelt, så formen er bestemt ved at være der.

- Jeg håber og tror på, at jeg kommer til at spille fast i den kommende sæson - det er klart. Men igen, jeg forventer ikke noget. Hvis man tager det for givet, at man starter inde i buret, så er man nok mere tilbøjelig til at tage træningen mere afslappet, og det duer ikke. Du er nødt til at bevise til hver træning, at du er den bedste.

- Konkurrencen på holdet, også blandt os målmænd, er hård, som den skal være i en klub som Brøndby. Der skal være kamp om pladserne, for det får alle til at yde mere og være skarpe i kamp og til træning.

- For os handler sæsonen om at få en god start og komme ind en positiv udvikling. Jeg tror, det er vigtigt, at vi ikke tænker for meget i slutplacering og så videre, men tager en kamp af gangen. Bliver vi mere stabile, kan det blive rigtig godt, runder Stephan Andersen af.

Brøndby IF åbner som bekendt Superligasæsonen mod AaB den 17. juli kl. 18:00 på Brøndby Stadion.

SA

Stephan Andersen dirigerer under sidste kamp i sidste sæson mod SønderjyskE.