Henrik Jensen: Vi skal nok være der

06.07.2011 13:41

Nederlaget tirsdag i træningskampen mod FC Roskilde fik cheftræner Henrik Jensen til at aflyse onsdagens fridag. I stedet var der blandt andet en løbetur i skoven på programmet, da spillerne mødte op til træning i dag.

På trods af utilfredsheden med tirsdagens kamp er Henrik Jensen ikke et øjeblik i tvivl om, at holdet nok skal være helt oppe at ringe, når det går løs i Superligaen den 17. juli mod AaB.

Lader os ikke slå ud af kurs

- Alle omkring holdet var selvfølgelig ikke tilfredse med hverken indsatsen eller resultatet af kampen i går (1-2 mod FC Roskilde, red.).

- Det kan godt være, at det "kun" er en træningskamp, og at resultatet ikke er det vigtigste, men vi skal gå efter at vinde alle kampe, også træningskampe. Og vi skal helt sikkert være i stand til at levere en bedre indsats mod et hold som FC Roskilde, der lige er startet op efter sommerferien og jo ligger i 1. division.

- Når det er sagt, så er jeg ikke et øjeblik i tvivl om, at vi nok skal være der mod AaB den 17/7. Vi får tre gode testkampe inden premieren, og jeg er overbevist om, at spillerne nok skal ramme topformen over de næste 10-11 dage.

- Vi træner hårdt og målrettet hen mod Superligastarten, og det har vi tænkt os at fortsætte med. Vi lader os trods alt ikke slå ud af kurs af et nederlag i en træningskamp, selv om kampen igår var langt fra godkendt, slutter cheftræneren.