8. JUNI 2011 kl. 07:00
Brøndby IF tilknytter Auri som assistenttræner

Brøndby IF har skrevet en 2½-årig kontrakt med den tidligere spiller i klubben Aurelius Skarbalius - bedre kendt som Auri.

Den nuværende HB Køge-cheftræner skifter den 1. januar 2012 til Brøndby IF, hvor han vil indgå i trænerteamet som assistenttræner.

Sportschef Ole Bjur udtaler:

En markant profil

- Vi ønsker hele tiden at optimere og styrke vores sportslige setup og har sonderet trænermarkedet for at finde den helt rigtige profil, som kan tilføre vores trænerteam noget ekstra. Og det har vi fundet i Auri. Han er ekstrem arbejdsom, grundig og rigtig dygtig til at arbejde med unge mennesker, og det passer perfekt til vores trup.

- Auri kendte vi på banen som en ihærdig type, der aldrig gav op og altid kæmpede 100 % loyalt for sin klub. Som træner har Auri vist samme kvaliteter. Han har rykket op to gange til Superligaen med HB Køge trods et meget begrænset budget, og de resultater taler for sig selv. Han har leveret et fantastisk stykke arbejde i Herfølge og HB Køge.

- Det er naturligvis kun et ekstra plus, at Auri har hjertet med, når han returnerer til Brøndby IF. Han har spillet her i klubben i 10 sæsoner og har under vores samtaler givet udtryk for, at han altid har drømt om at komme tilbage. Men han har været væk i nogle år og kommer derfor tilbage med friske øjne, nye ideer og ny inspiration.