1. APRIL 2011 kl. 09:15
Et tredje billetsystem testes mod Randers

Brøndby IF har i kampene mod hhv. FC København og OB valgt at teste to forskellige billetsystemer.

Nu testes et tredje system til udekampen mod Randers FC den 25. april 2011.

Registrering til et godt formål

Til udekampen mod Randers lancerer Brøndby IF således et unikt system, der på en og samme tid registrerer og forebygger tilskueruroligheder samt støtter et velgørende formål.

I samarbejde med Glostrup Hospital testes konceptet "Blod for billet".

Det går kort fortalt ud på, at Brøndby IF's fans på specialindrettede brikse i Brøndby Shoppen skal give minimum en halv liter blod, inden der kan købes billet til Randers-kampen. Tapningen foretages naturligvis af uddannede sygeplejersker.

Ved indgangen til Essex Park i Randers testes den enkeltes fans blodtype så for at sikre, at personen, der går ind på udebaneafsnittet, også er den person, som gav blod i Brøndby Shoppen.

Administrerende direktør Jan Lockhart udtaler:

- Det nye billetsystem er helt unikt i fodboldverdenen på den måde, at vi på samme tid registrerer samt støtter et godt formål. Det er ingen hemmelighed, at hospitalerne i landet mangler blod på hylderne, og det er vi indstillede på at hjælpe med.

- Vi er sikre på, at der går en masse sunde og raske Brøndby-fans rundt, der gerne vil støtte holdet og samtidig hjælpe Glostrup Hospital med at få fyldt blodbanken op. Så alt i alt er vi på en dag som i dag stolte over at lancere dette koncept.

Konceptet "Blod for billet" testes i første omgang til Randers-kampen, men kan ende med at blive en permanent løsning til Brøndby IF's udebanekampe.

xxx

Billetsystemet med blodtapning er allerede blevet testet et par gange i Brøndby Shoppen.