Atlantic Cup: Nederlag til Helsingborg

04.02.2011 08:41

Brøndby IF spillede torsdag aften den sidste kamp ved Atlantic Cup i Portugal, hvor modstanderen denne gang var svenske Helsingborg.

Desværre tabte Brøndby IF kampen med 0-2 efter 90 minutter, hvor Helsingborg var det bedste mandskab.

God start

Brøndby IF indledte kampen ganske lovende og især dagens anfører Michael Krohn-Dehli leverede fine aktioner i venstresiden, mens Nicolaj Agger og Bruno i flere omgange var tæt på at bringe Brøndby-holdet foran. Der manglede imidlertid den sidste skarphed og dygtighed i afslutningerne.

Langsomt kom Helsingborg bedre med i opgøret, og derfor var det ikke helt ufortjent, da angriberen Andreas Gerndt bragte svenskerne foran 1-0 efter 28 minutters spil direkte på frispark.

Skuffende anden halvleg

Helsingborg kom klart bedst ud efter pausen, og allerede efter fire minutters spil blev det 2-0, da Erik Sundin scorede fra straffesparkspletten.

Herefter gik kampen ind i en mere rodet fase uden rytme eller tempo i spillet og med mange udskiftninger. Brøndby IF formåede desværre ikke for alvor at presse Helsingborg og kun ved et forsøg fra Remco van der Schaaf samt et hovedstød på stolpen kom Brøndby-mandskabet for alvor tæt på en reducering.

Brøndby IF - Helsingborg 0-2 (0-1)

0-1 A. Gerndt (28. min)
0-2 E. Sundin (49. min)