18. JANUAR 2011 kl. 16:03
Farnerud skifter til Young Boys

Brøndby IF og BSC Young Boys er i dag blevet enige om transferen af Alexander Farnerud.

Alexander Farnerud har været i Schweiz og forhandle sine personlige forhold på plads, og efter godkendt lægetjek er de sidste detaljer nu i orden, således at Alexander Farnerud skifter til BSC Young Boys med omgående virkning.

Held og lykke til Alex

Cheftræner Henrik Jensen udtaler:

- Jeg vil gerne ønske Alex held og lykke i Schweiz. Der er ingen tvivl om, at han har nogle fodboldmæssige kvaliteter, der ligger et stykke ud over det sædvanlige, hvilket han også har vist senest i efteråret. Men af forskellige årsager har været svært for ham at holde niveauet gennem hans tid i Brøndby.

- Jeg ønsker for Alex, at han nu kan udleve sit fulde potentiale et nyt sted tættere på familien.

Det er aftalt mellem parterne, at transferbeløbet ikke offentliggøres.

Farnerud

Alexander Farnerud skifter med omgående virkning til BSC Young Boys.