Max: Godt nytår derude

31.12.2010 11:15

Året 2010 går på hæld, og et nyt år står på spring. 2010 har budt på op- og nedture for Brøndby IF's spillere, der den 10. januar tager hul på 2011 til det første træningspas efter vinterpausen.

brondby.com overlader her ordet til anfører Max von Schlebrügge, der på truppens vegne ønsker godt nytår.

Tak for støtten i 2010

- Jeg vil gerne sige rigtig godt nytår til alle blågule derude. Jeg håber, at I får en god nytårsaften og ikke mindst et rigtigt godt 2011.

- På mine egne og truppens vegne vil jeg gerne takke alle klubbens fans for jeres støtte i året, der er gået. Det har ikke været let at være fan hele tiden, men I har gang på gang vist, at I bakker os op i med- og modgang.

- Jeres støtte er meget vigtig for os spillere, og vi vil gøre alt for at betale tilbage i det kommende år, som vi håber og tror på bliver rigtig godt! Vi ses snart på Brøndby Stadion, runder Max von Schlebrügge af.

brondby.com vil til sidst ligeledes benytte lejligheden til at ønske et rigtig godt og lykkebringende nytår til alle derude bag skærmene!

Max

Om Max von Schlebrügge råber "godt nytår" på billedet, er nok tvivlsomt, men i hvert fald ønskes du et rigtig godt et af slagsen af hele Brøndby IF.