30. DECEMBER 2010 kl. 14:49
FBM 25/2010: Brøndby IF - ny sportschef

BRØNDBYERNES IF FODBOLD A/S
CVR NR 83 93 34 10

Brøndby, den 30. december 2010

FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 25/2010

Brøndby IF - ny sportschef

Brøndby IF har d.d. ansat Ole Bjur som ny sportschef, og Ole Bjur starter i sit nye job i Brøndby IF d. 1. marts 2011.

Bestyrelsesformand Per Bjerregaard udtaler:

- Jeg er glad for, at Brøndby IF er lykkedes med at overholde målsætningen om at have den nye ledelse klar inden nytåret.

- Med en fornyelse af bestyrelsen på generalforsamling i starten af december, og med en daglig ledelse bestående af administrerende direktør Jan Lockhart samt økonomichef Jesper Jørgensen og nu sportschef Ole Bjur står vi rigtig godt rustet til fremtiden.

- Jobbet som sportschef er gået til Ole Bjur på grund af hans fodboldmæssige og uddannelsesmæssige kvaliteter, der gør ham særdeles velkvalificeret til opgaven. Desuden ved vi også fra Ole Bjurs tid som spiller i klubben, at han har fine menneskelige kvaliteter.

Brøndby IF's nye sportschef Ole Bjur udtaler:

- Jeg er stolt og smigret over, at klubben tror på, at jeg kan løfte opgaven og hjælpe klubben i den lidt trængte tid, den er inde i.

- Jeg ser det som en tillidserklæring, og jeg vil gøre alt jeg kan for at betale den tillid tilbage. Jeg er klar over, at det er en stor udfordring, men jeg har stor tiltro til, at jeg sammen med de øvrige medarbejdere i Brøndby IF kan løfte opgaven.

- Det ubestridte mål for mig er at bringe Brøndby IF ikke alene tilbage i toppen af dansk fodbold, men ind i fremtiden ved at kigge frem og ikke tilbage.

Se fondsbørsmeddelelsen her

Brøndby IF
Per Bjerregaard
Bestyrelsesformand

Information

Yderligere oplysninger om denne meddelelse kan fås hos formand Per Bjerregaard på tlf. 43 63 08 10.