Jatta: Rart at være tilbage

21.10.2010 12:37

Paul Jatta har i de seneste to kampe fået godt med spilletid for Brøndby IF's bedste hold efter sin skadespause.

At dømme ud fra et par gode indsatser fra den fysisk stærke gambianer, er han helt ovre knæskaden fra sidste sæson. brondby.com har talt med Paul Jatta.

Dejligt med spilletid

- Jeg føler mig helt klar igen oven på min skade. Der var lidt problemer et stykke tid efter operationen, hvor mit knæ hævede op, når jeg trænede. Men nu har jeg trænet fuldt ud med holdet længe, og jeg føler mig i god form.

- Det var dejligt at starte inde mod FC Nordsjælland og føle, at man er helt tilbage igen. Det har givet mig mod på mere spilletid. Men jeg ved også, at der er dygtige folk på midtbanen som Mike (Jensen, red.) og Mikael (Nilsson, red.), der har gjort det godt. Så det bliver selvfølgelig svært at få en startplads.

- Jeg er måske nok lidt mere defensivt orienteret end de andre midtbanespillere. Jeg kan godt lide at ligge i rummet foran forsvaret og bryde modstanderens angreb og sætte spillet i gang derfra. Jeg forsøger bare at gøre mit bedste hver dag, og så håber jeg, at trænerne finder mig god nok, så jeg kan bidrage med noget i vores kampe, lyder det fra Paul Jatta.

Jatta tackler

Paul Jatta startede inde på Brøndby IF's centrale midtbane i søndagens kamp mod FC Nordsjælland. Gambianeren udmærkede sig med en række gode bolderobringer og igangsætninger. Foto: Arnason.dk.