Thomas Rasmussen: Skidt, skidt periode

26.09.2010 19:04

- Det har rent ud sagt været en møguge. En skidt, skidt periode.

Skuffelsen hos Thomas Rasmussen efter nederlaget til Silkeborg, var ikke til at tage fejl af.

Alt for mange fejl

- Aftalen i dag var at gå ud og lægge pres på Silkeborg. Men vores eget spil af så fuldt af fejl, at det blev svært. Alt for tit røg afleveringerne ud over bag- eller sidelinjen.

- For at kunne lægge pres på, er det nødvendigt, at man kan holde fast i bolden i det etablerede spil - og det magtede vi ikke i dag, fortsætter han.

- Jeg ved godt, at det er blevet sagt så mange gange før, men vi må tage arbejdshandskerne på og gå til den på træningsbanen. De simple ting skal simpelthen sidde lige i skabet. Der skal arbejdes stenhårdt.

- Ingen tvivl om, at et nederlag som dette koster kræfter og dræner alle mentalt, men det har vi jo selv ansvaret for. I næste runde spiller vi også på hjemmebane, og her skal det se helt anderledes ud. Det her er vores hjemmebane, lyner venstrebacken.

- Vi har et fantastisk publikum, hvor Brøndby for mange er en livsstil. De engagerer sig i både holdet og selve klubben og bruger mange penge og meget tid herude. Så jeg forstår godt, at folk er frustrerede og ærgerlige.

- Vi skal ud og vinde i fællesskab på søndag. Vi har altid brug for vores fans, og det giver et markant skub, når de bakker op. Men vi ved godt, at det er os på banen, der skal levere den rette indstilling, det gode spil og resultaterne for at fortjene den opbakning, afslutter Rasmussen.