Henrik Jensen: Langt under niveau

22.09.2010 20:37

Onsdag aften måtte Brøndby IF sige farvel til videre pokaldeltagelse i denne sæson, da Varde IF vandt 4-2 på Sydbank Stadion i vestjylland.

brondby.com talte med en meget skuffet cheftræner efter kampen.

Slet, slet ikke godt nok

- Først og fremmest så er det slet, slet ikke godt nok, det der bliver leveret. Vi spiller langt under niveau, og få kan være deres indsats bekendt.

- Vi starter slet ikke som aftalt og får ikke lagt nok pres på deres bagkæde. I stedet bliver det til en masse småspil, som ikke fører til noget, og en række boldtab, der fører til kontrastød imod os.

- Vi spiller alt for langsomt og søger hele tiden ind over midten i stedet for at komme over kanterne som aftalt. Vi kommer slet ikke nok bag om deres forsvar. Generelt er kampen præget af alt for mange fejl fra vores side. Dårlige afslutninger og dårlige beslutninger, som giver Varde mulighed for nogle lette mål.

- Ved 2-0 er der stadig masser af muligheder for at komme tilbage i kampen, men da de så scorer til 3-0 sekunder efter pausen, fordi vi står og snorksover, så bliver det svært. Hvis vi leverer det niveau spillemæssigt en anden gang, får vi flere problemer. Det er helt sikkert.

- Jeg fortryder ikke valget af start-11'er. Der er flere af spillerne i periferien af holdet, som fortjente at spille, og tidligere har vist niveauet til det, men i dag faldt vi igennem over en bred kam.

- Jeg må dog også give stor kredit til Varde. De har et godt hold, og de udnytter flot de chancer, de får i kampen. De er fysisk stærke og fighter forbilledligt, og når man så slet ikke er klar, så sker der det, vi så i dag.

- Nu aflyser vi fridagen imorgen, og så er der flere spillere, der vist skal kigge indad og vurdere, om det de leverer er godt nok, runder Henrik Jensen af.

Henrik Jensen

Cheftræner Henrik Jensen var forståeligt meget skuffet efter den pauvre indsats i Varde. Foto: Arnason.dk.