Remco: Ærgeligt

19.09.2010 21:10

Remco van der Schaaf gjorde, på trods af nederlaget mod FCK, en god figur i Brøndby IF's midterforsvar og var dominerende i luften kampen igennem.

brondby.com fangede hollænderen efter kampen.

Vi skal gøre mere

- Jeg synes, vi fighter godt gennem hele kampen. Der er ikke noget i vejen med indstillingen hos drengene, men man kan godt se, at FCK har lidt mere erfaring med de store kampe, end vi har.

- Det bliver svært efter deres tidlige mål. Der er intet vi hellere vil end at vinde i dag, men det bliver svært mod et velorganiseret FCK-hold.

- Den sidste time spiller vi ok, men vi mangler det ekstra, der kan få os tilbage i kampen. Jeg synes, vi skal gøre mere skade på dem. Med det mener jeg ikke, at vi skal skade dem fysisk, men vi skal bringe mere fysik og vilje ind i kampen. Jeg synes, at Jatta viser noget af den vildskab og fysik, der skal til, da han kommer ind.

- Det er ærgeligt, at vi taber kampen både for klubben og for vores fans. Men vi må op på hesten igen. Sæsonen er lang, og meget kan ske endnu. Vi skal bare fortsætte med at køre på og udvikle os som hold - så skal det nok blive godt, runder Remco af.