Wass: Dejligt at score

13.09.2010 08:58

Daniel Wass gjorde en god figur på højrebacken, da Brøndby IF vandt 3-1 hjemme i Superligaen. Den unge forsvarer scorede blandt andet et frisparksmål til 1-1.

brondby.com fangede Wass efter kampen.

Har trænet mange frispark

- Det var dejligt at score, især så hurtigt efter SønderjyskE kommer foran. Deres mål får sat os i gang, og det er egentlig først efter det tredje mål, vi sætter tempoet ned.

- Jeg synes, jeg personligt gør det fint i dag. Jeg har udviklet mig meget under Henrik, men er også nødt til at yde 110 % i hver kamp. Anders Randrup er en fantastisk spiller, som hele tiden puster mig i nakken på pladsen. Det er noget af en motivation, at der er en så dygtig spiller, som er klar hvis jeg ikke præsterer.

- Det var lækkert at se frisparket gå ind. Mike og jeg har trænet frispark rigtigt meget. Det er en speciel bold, som jeg har fundet min egen teknik til. Der har været meget snak om den bold, og man har også skullet vænne sig til den, men jeg synes, at den er fin. Den måde jeg rammer den på, giver den et dyk, som gør den svær at tage, og det virkede da også i dag.

Ser frem til FCK-kampen

- Jeg synes, at vi som hold har flyttes os meget under Henrik. Vi har fået styr på en masse ting og kan nu se frem til kampen i næste weekend mod FCK, som vel reelt for første gang i lang tid bliver en rigtig topkamp. Vi skal spille friskt til og udnytte de chancer, vi får skabt. Vi skal ikke ud og spille på et pænt resultat, vi skal spille for at vinde og bevise, at vi hører til i toppen af Superligaen.

- Man skal dog nok ikke forvente at se et frisparksmål fra min side på søndag, de spiller ikke med den samme bold i parken. De bruger Select, men det er også ok, den plejer jeg at score på hovedet med, griner Wass.

- Der er ikke nogen tvivl om, at det bliver en stor opgave mod FCK, men vi kan sagtens matche dem. Med en sejr på søndag er vi meget tæt på dem igen. Der er dog stadig mange kampe tilbage, så ingenting bliver afgjort på søndag. Men jeg tør godt love, at vi er klar, slutter højrebacken.

Wass og Mike 

Daniel Wass og Mike Jensen jubler over udligningen til 1-1, som faldt direkte på frispark - noget som de to unge herrer på billedet har trænet meget i. Foto: Arnason.dk