Remco: Tilfreds og utilfreds

29.08.2010 18:54

Brøndby IF's midterforsvarer Remco van der Schaaf stod søndag i kampen mod Lyngby bag en af de mere spektakulære præstationer i denne sæson.

Hollænderen formåede nemlig at score hattrick, og dermed var han om nogen manden bag Brøndbys comeback.

Skuffet over at miste to point

- Jeg er sådan set både tilfreds og utilfreds. På den ene side er jeg glad for, at vi kommer tilbage i kampen og får udlignet til sidst, men på den anden side er jeg skuffet over, at vi sætter to point til i stillingen.

- Men jeg synes, at gutterne viser stor moral og fighter godt. Vi kommer fortjent tilbage og får trods alt noget med herfra.

- Det er selvfølgelig ikke godt nok at lukke tre mål ind. Så vinder man altså ikke mange kampe, så det skal blive bedre. Det er da også lidt specielt at score tre gange og alligevel måtte nøjes med uafgjort, siger Remco van der Schaaf.

- Jeg har ikke trænet et par dage, så måske derfor var jeg ikke med fra start. Jeg føler ikke, at jeg skal bevise noget over for træneren. Han ved, hvad jeg står for, men når det er sagt, så vil jeg selvfølgelig gerne spille så meget som muligt.

- Jeg har vist aldrig scoret hattrick før. I mine unge dage lå jeg lidt længere fremme på banen og fik da også scoret nogle mål, men vist aldrig tre i én kamp. Det er da ok, runder Remco beskedent af.