Henrik Jensen: Indstillingen var i orden

29.08.2010 18:42

Cheftræner Henrik Jensen var efter 3-3-kampen mod Lyngby ikke specielt utilfreds - i hvert fald ikke med spillernes indstilling.

brondby.com talte med Henrik Jensen efter opgøret.

Vi bør vinde

- Jeg synes, at vi VAR klar fra start, selv om vi indkasserer to mål i første halvleg. Hele vejen igennem kampen blev der tacklet, presset og fightet fint. Det kan jeg ikke sætte en finger på.

- Til gengæld var vi ikke gode nok med bolden i dag. Vi mister alt for mange bolde, og det giver Lyngby mulighed for deres hurtige omstillingsspil, hvilket vi blandt andet så ved deres tre mål. Det er ærgeligt og skidt, at vi selv sætter dem i gang.

- Der bliver lavet nogle tekniske og taktiske fejl, som ikke bør vær der. En kamp som i dag skal vi kunne vinde - det er helt sikkert. Men som kampen skrider frem, er uafgjort jo et ok resultat.

- Remco har hverken trænet fredag eller lørdag, så derfor sætter jeg ham ikke ind fra start. Men man jo sige, at han gjorde en forskel, da han blev sat på banen, siger Henrik Jensen om dagens hattrick-målmager.

- Alt i alt er jeg ikke specielt utilfreds. Det vigtigste for mig er, at spillerne virkelig viser mig, at de vil det her, og at de tror på, at kampen kan vendes. De andre fejl og mangler skal vi selvfølgelig rette op på, men det er jeg bestemt fortrøstningsfuld omkring, slutter cheftræneren.